Company days - golf med kollegaer eller kunder

I samarbejde med Skanderborg Golfklub arrangerer vi gerne golfevents. Det kan være personalefester, teambuilding eller f.eks. salgsmøder samt kurser og konferencer.

Aktiv familiefest - Familiefester med et spil golf

Golfevents kan også være en mulighed, hvis familien skal samles om en aktiv dag. Familiefester, som konfirmationer, runde fødselsdage eller f.eks. fætter/kusine arrangementer er populære at kombinere med et spil golf eller et spændende foredag om golf.

Fester i samarbejde med Skanderborg Golfklub og restauranten

Golfklubben står for golfoplevelsen og kan skæddersy  en dag efter jeres ønsker. Deltagerantal kan være fra 10 til 100 deltagere. Ring til golf klubben på telefon nr. 86538688 eller send en mail til klubben på  golf@skanderborg-golfklub.dk

Forplejning i forbindelse med golf event

Den kulinariske oplevelse står Restaurant Skanderborg -Sø for. Vi foreslår, at dagen starter med en dejlig morgen- eller brunchbuffet. Frokosten kan være smørrebrød, håndmadder, frokostbuffet med spændende salater, clubsandwiches eller bøf med spejlæg... Ring til os på 64632840 og lad os sammensætte menuen, som passer til jeres ønsker og budget.

Se vores forslag til frokostbuffetter her: Festbuffet

Se vores varme og kolde retter her: Menukort

Læs mere om mulighederne under menupunktet: Selskab